Det här är vi

Lasse Wellhag

Ägare & Bagare

Jobbat hela mitt liv med bagerier, på nittiotalet hade jag och min fru ett konditori i Klippan. Jobbat som bagerichef här i Lödde tidigare, på Smart …

Lasse Wellhag

Jobbat hela mitt liv med bagerier, på nittiotalet hade jag och min fru ett konditori i Klippan. Jobbat som bagerichef här i Lödde tidigare, på Smart Club för er som kommer ihåg det. Även startat upp och jobbat som bagerichef på Citygross två första bagerier i Hyllinge och Malmö.

De sista åren har jag varit säljare inom branschen, så som sagt, hela livet i branchen i mitt hjärta. Nu till detta äventyret kommer jag att ta tillvara all erfarenhet jag skaffat mig som bagare och även åren som säljare kommer till nytta för jag tror jag vet vad folk vill ha men kom gärna med förslag om produkter ni vill se hos oss. Mig kommer ni att se varje dag i bageriet så bara kom in.

Jag är mycket stolt över att min dotter skall vara med på detta äventyret, och vem vet, kanske min son också kommer in i bageriet någon dag.

Rebecca Wellhag

Tårtmakare & dotter

Jag är jätteglad att Rebecca vill jobba tillsammans med mig även om jag vet att det inte är lätt med far och dotter som tär på varandra på ett helt …

Rebecca Wellhag

Jag är jätteglad att Rebecca vill jobba tillsammans med mig även om jag vet att det inte är lätt med far och dotter som tär på varandra på ett helt annat sätt än där hemma. Hon är verkligen serviceminded när det gäller kunder (det är en fröjd att stå bakom bakbordet och höra henne ta hand om sina kunder) och vill alla väl.

Hon gör goda mackor och kommer på bra idéer med fyllningar odyl.

Anneli Wellhag

Ansvarig för våra kringarrangemang

Min kära hustru som med sitt kunnande om personal hjälpt mig till att ha den förmodligen trevligaste personalen i Löddeköpinge. Hon jobbar till …

Anneli Wellhag

Min kära hustru som med sitt kunnande om personal hjälpt mig till att ha den förmodligen trevligaste personalen i Löddeköpinge. Hon jobbar till vardags som butikschef på Lindex i Landskrona men jag använder henne som bollplank till många av mina "tokiga" idéer.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå